nedeľa 22. augusta 2010

21th August

Tak.Vcera sme boli na ankupoch.a mozem vam povedat ze od vcera neznasam nakupovanie! to je sranda, lebo na babu by ste to nepovedali ze? boli sme v obchodnom dome ktore sa vola Younkers.nasli sme miesto na zaparkovanie a kukam celkom velke/asi take ako aupark/.. vosli sme dnu.. a poviem vam ze aupark sa moze strcit a zahrabat pod zem.nemohla som najst zachody a nie to este pokladne v jednom obchode:) bola sranda.boli sme tam 4 hodiny a kupila som si jedine tricko a satku okolu krku.. no tak ale aj tak.dve veci ktore maximalne stoja za to:) tricko, modrej farby, par gombiciek som tam nasla a stalo 10 dolacov.a ked som prisla ku pokladni, zaplatila som len 5 dolacov lebo moja hostmother mala nejaku zlavu:) a potom som vosla do Gap-u a tam ked som zbadala satku, bezala som k nej, smachtla ju a utekala k zrkadlu.perfektnaaaaaa! slabunko modra, velikanska a na krku vyzera neskutocne dobre.kukam na listok.20 dolacov. no dobre, vrazim do satky ked som si uz nic ine nekupila.proste krasna satka:) inak mala som nakupny zoznam, co som si chcela kupit, bolo tam asi 10 veci a z toho som si nekupila nic ba som si kupila veci co na tom zozname neboli:) bola som veru unavena uz po 2 hodinach nieto ked som musela este dalsie dve hodiny behat po obchodoch lebo sestra hento chcela, a hento sa jej pacilo:) ale zlata, sa skerila pred zrkadlom zakazdym ked si nieco skusala.sa citila ako princezna.. konecne ten pocit ma aj niekto iny nie len ja:P .. inak sranda.ked som vosla do obchodu, stala tam pani a mala v usiach take cudne pristroje.kukam na nu ako keby spadla z jahody a ona na mna uskrn taky ten americky a na cely obchod na mna zakricala takym tym odpornym hlasom.*haaaaaaaaj, ken aj help juuu?* najprv som kukala ze ci to na mna vravi a ked som pochopila ze ano tak som len ze haj a sla prec. akoze sranda. v dalsom obchod som sa s takouto pani aj porozpravala, pacila sa jej moja kreditka ktorou som platila :).. lenze.ked uz idete do 15teho obchodu a zakazdym sa vas toto spytaju pisklavym hlasom uz toho mate aj dost no.som zakazdym na nu len kukla a dovi dopo.ja viem, snazia sa byt mili na zakaznikov, lenze ked ten zakaznim chodi do kazdeho obchodu, tak uz to mile nepride... inak bola som vo Victorii secret a tam bola tiez takato pani. a pocas nakupovania prisla za mnou 5 krat.ano 5 KRAT a zakazdym, mozem vam pomoct, hladate nieco konkretne a dookola:) ano.ako vo filmoch:D
tak.mali sme ako tak nakupene a davaj prec.vyjdeme vonku a tam lejaaaaaak ze taky ani moja starka nepametaju.husty husty dazd tak mamca bezala po auto a ja so segrou sme cakali. presla som od obchodaku ku autu asi 4 metre a bola som mokra od hora dole.obloha bola uplne cierna ako keby uplne cierna/nenajdem k tomu veru ziadne prirovnanie/ a sli sme pomaly po high way domov..tam nam cesta trvala hodinu a 50 minut, nazad to trvalo 2 hodiny a 40 minut.to bolo strasne! z oblohy padali krupy vecsie ako tenisove lopticky a kazdym narazom som sa strhla a bala sa ci sa nerozbije predne sklo na aute.auta stali v kolonach lebo nebolo vidno na cestu a lejak bol horsi a horsi. sme zastali pod mostom normalne na dialnici ako polovicka aut tam a cakali sme potiochu v aute asi 15 minut kykm to neprestane. pak sme to riskli a sli.bolo to strasne.toto nikomu neprajem.ech! ked som videla ze v nasom meste je to omnoho ale omnoho lepsie a nie su tam krupy tak som dakovala vsetkym svetym co existuju.veru neviem si predstavit ze takto lialo 6 dni v kuse na slovensku...
prisli sme domov, predychali si a ide sa dalej.mama si naliala hned vino, nervozna bola strasne.. bala sa a cela vyklepana. ja som spravila pizzu a medzitym vsetci prisli domov a islo sa jest. kazdy piatok papame pizzu a oni to tak robia uz dlho, tak sme zapli film/male baby vyberali film/ zobrali sme si pizzu a mali rodinny filmovy vecer pred filmom. ked zacali titulky kukam to nejake disney rozpravky pustili. a potom ze High School Musical :D ja som sa inak smiala:Dsa ma spytali ci to poznam a ja som hned pesnicky spievala tak im doplo:D sme pozerali cely film spolu, sranda bola.ja som rozcitlivela, ved kurnik sopa tam sa zase dvaja henti hlavni hrdinovia cucmali.. a ja nemozem tak dovi dopo. jakub mi chyba kazdou sekundou a este ked hentaketo pozeram..ech..
ked sme dopozerali HSM, tak sa deti ulozili spat, hostfather si siel citat knihu a ja s hostmom sme sli do prizemia domu a tam fest plazma sme si zapli sex v meste, zobrali zmrzlinu s karamelovou polevou a hor sa kukat sex and the city! .. bozee sme sa nasmiali. sme vsetko komentovali:) typicke zeny pred telkou :))
.. dopozeralo sa, vyplo sa vsetko a ja som sla spat.vlastne do 1nej som pocuvala hudbu, rozmyslala a premyslala nad vsetkym.. nejako som uz zaspala a v noci som sa prebudila ze mi nieco v usiach brni. vybrala som sluchatka z usi a dalej spala.. rano som sa posadila v priebehu 1 sekundy na postel, pozrela zo zalepenymi ocami na budik a pozeram pol 7mej. zaspala a pak som s atak isto prebrala o pol9tej. davaj, dala som si sprchu a pekne som si spravila sendwich s dzemom a mlieko. a mlieko tu chuti ech nie moc dobre.ako keby ste si umyli pohar od mlieka.a oni to furt piju tuna! ku vstekemu. ku spaghetam, ku masu, ku vstekemu..
zase my styri baby sme sli na nakupy, ale teraz do groceries store/supermarket/. kolko jedla som tam videla, som nevidela za cely svoj zivot!! mohli ste si vyberat z 20 druhov marmelad, z 50 druhov dresingov a vsetko mozne. zeleniny tam bolo tolko ze som polovicku nepoznala.. jednym, slovom som zasla nad tym vsetkym co tam mau. a take vymakane veci:D teraz chytro neviem co, ale fest vela toho tam bolo.. a boli sme v pozicovni filmov, sme si pozicali romanticke filmy, tak dneska idem revat :) kupili sme coconut pie, hotovy za par dolacov, asi 4 dolace, a ideme si nakrajat a davaj ho jest:) inak prisli sme zo supermarketu a trochu si prejedli.. ja som sla do izby hodila sa na postel, zapla si pesnicky a tak len premyslala.. bola som na zahrade, kukla som co sestry robia, lebo mama na nich naskriekala.. stale robia na protiven, neviem co tym chcu dokazat. deti su to, asi aj my vsetci sme taki boli ze?:) .. potom som sla zase do izby a to uz boloasi 4 hodiny poobede a sla som do kufra. a tam na mna zasvietila Milka, tak som ju celuuu celucicku zjedla! boze kao mi bolo fajn! cokolada je perfektna... po 2 tyzdnoch kedy nemate nic slovenske, aj milku a horalku zabudnutu v batozine milujete:)

.. uz sa kraja kolac.. zapina film.. ideme pozerat The last song.. nieco s Miley Cyrus, ale uputavku ked som videla.. juhuuuuu! tesim sa.. revat sa idee :)
Milujem Vas citatelia :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára