sobota 22. mája 2010

Check it, It ´s "that" bay .. :)

.. ako nám to rýchlo letíí :) Ja som trošku behala po nete a veru som našla aj Rotary stránku môjho host clubu :) nech sa pááči tu je web page .. www.sturgeonbayrotary.org :) .. inak aj ako tak pozerám, krásna príroda tu je.. už len čakať na maila od host rodiny, vybaviť letenku, rozlúčiť sa, nehať všetko tu, počkať na august, zbaliť kufre, vziať sako a vidííme sa v USA :)
.. veď ako to aha ide rýchlo.. máme tu Máj, za pár dní Orientation meeting 2 s inbounds, outbounds a juhúú, dajú nám saká, do ktorého neviem či sa ja osobne zmestím :D .. Tešíme sa a vidíme sa :)

utorok 18. mája 2010

Once upon a time...

Hey Guuuys! :)
sedím pred novo vytvoreným blogom aaa.... ako len začať :).. pamätám si, ako som sa s maminou rozprávala o možnosti zúčastniť sa výmenného pobytu.. a zrazu, šup-sem šup-tam som sa ocitla na prijímacom pohovore, na Gymnáziu v Martine :) Viete ako to chodí na pohovoroch.. aj dosť nových ľudí, čakáte (niekto aj 2-3 hodinky:D) na to, aby ste predstúpili pred výberovú komisiu, aby ste ich ohúrili, pretože chcete ísť za svojím snom :) .. ja som bola pred 2 komisiami, tie prvé dve hoďky čakania som veru aj mala trošku nervov v sebe, ale počas tých 2 hodín čakania to už voľáko opadlo :) .. a potom prišiel ten týždeň.Týždeň, keď 9 uchádzači z Martina čakali na výsledok výberovej komisie..(nakoniec ideme vonku 5ti:).. ale potom po pár dňoch otváram mail a tam bliká .. vau až 1 správa :) otvorím, že "aha, ďalšia reklama na nejaké lieky na chudnutie..".. nieee! Výberová komisia, mi napísala, že som výberovým konaním prešla.. a chvíľku som veru aj nedýchala :D .. aj som si pokričalaaa ;) ..
Čo potoom? :P.. potom sa konal náš 1st Orientation Meeting, ktorý bol v Kroměříři (27.-28. Novembra) .. tak taaam bolo veruže fantastickýýý!.. celý čas nám to spríjemňovali ROTEXÁCI :) inak, konalo sa tam aj druhé kolo pohovorov.. keďže nám pred ním merali veľkosti sák všetci sme v kútiku duše verili, že nás vezmú všetkých, predsa inak by všetkých nemerali :D ach tá naša logika keď sme v strese :D .. ale potom to prišlo.. prešli smeee! Poviem vám, že som sa už dávno necítila tak šťastne a pokojne zároveň:) ..potom celý vystresovaný davaj vyspať a domov pochváliť sa kamošom a hlavne rodinke :).. a potom.. vlastne ááno.. December, Vianoce, Nový Rok, Január, Február, Marec, Apríl..pomedzi to vybavovanie neskutočnej hŕŕby papierov... ani neviem, ako to mohlo tak rýchlo ujsť.. veď zachvíľku nás čaká OM n.2 v Slovenskom Raji... jediná škoda je, že sa tam nestretneme všetci v takej zostave ako v Kroměříři :(.. ale fcbk a skype jede jede :)

teraz už si ako tak stíham všímať, skoro všetci vedia kam idú.. Ja idem do USA, bola to aj moja 1. preferencia v krajinách:).. takže som váážne najviac ako sa len dá spokojná :).. Budem vo Wisconsine, v mestečku Sturgeon Bay :) Číslo Distriktu 6220! :P a teraz čo vám poviem :) keď som si hľadala polohu tohto mestečka cez Google Earth :) to bolo neskutočné:) .. zrazu pozerám.. a aha ja budem bývať pri jazerách! a hneď tri sú tam ! Hurónske, Horné a Michiganské.. vehéeej akože vyzerá to supišne :) ..

.. a zrazu som si začala uvedomovať, že za necelé 3 mesiace začnem žiť tento svoj sen.. inak viete čo??..my musíme hlavne ďakovať tým ľuďom, bez ktorých by toto všetko ani neexistovalo:).. srdcia tejto výmeny :).. predsa naši Rotariáni, naše Rotary Cluby, naše hosťujúce Rotary Cluby a všetko čo obsahuje slovíčko ROTARY:D.. :)
Neskutočne ďakujem všetkým, ktorí mi umožnili a umožňujú byť tým kým chcem byť :) ..

weheeeeeej.. tešme sa, nezanedbávajme svoje úžasné blogy a žime :)