utorok 1. júna 2010

Slovak paradise :) 28.-30. May 2010




Taaaak.a zase sme sa raz stretli všetci zo SVK. a kde? V Slovenskom rajíííí, v *** hoteli, v Spišskej Novej Vsi :) inak cesta bola perfektnáá! stáli sme dve a pol hodiny vo vlaku, a kike tiekla voda z kufra :) a potom sme bežali z jedného vagónu do iného :D.. taaak sme tam šli :Pna tri dni:) úžasné tri dni, vďaka ktorým sme teraz omnoho trúfalejší ísť na výmenný pobyt.. alebo sme ešte viac zúfalí z prestupov na letisku ako teraz? no ale to je teraz jedno :) ešte máme čas na nervy a stres, pred odchodom času dosť :)) vrátim sa späť.. že prečo sme boli v Slovenskom raji?
hej. 2nd Orientation Meeting s indboundmi, outboundmi, Rotexákmi, Rotariánmi :)

PIATOK. prišlo sa tam, ja som dorazila veru okolo tretej aj s outbounds z Mt, a po tom, ako sme sa všetci usadili, privítali a spoznali tie ksichtíky, čo už poznáme, sme veru sedeli "ticho" v jedálni :) a tam to už išlo :) dostali sme čo? anóó! saká, na ktoré si budeme vešať spomienky, keď budeme prechádzať svetom počas našeho výmenného pobytu :) inak aj tričká také máme! Krásne modré.. simply it´s a ROTARY T-shirt , s golierikom, a logom rotary :) veheeej. veru je dobre, ja som ho hneď zašpinila pri našej túre sobotňajšej, ale o tom až potom :) .. dostali sme izby a spolubývajúcich podľa toho, kde kto šiel, do akej krajiny :) Ja som bola na izbe s Domčou, tá ide do USA, Illinois a potom so Shelby, a tá veru bola z USA, z Ohia :) no nenormáaaalna partia sa stretla na izbe :) prvú noc sme veru nešli tak skoro spať.. nastali otázky ohľadom ameriky :P .. "a povedz nám nejaké nadávky po anglickyyyy!ale také čo nepoznáme z filmov :D .. a ako to tam chodí na škole? a aké tam máte sladkosti? ".. :) a veheeeej hneď sme dostali aj odznaky( úplne prvé na svoje novučičké saká:)

SOBOTA: asi najlepší deň z tých všetkých úžasných :) že raňajky o 7.30, btw budíček bol o 7mej, takže sme veru nelenošili ako to zvyčajne v sobotu býva :) a hor sa, počúvať prezentácie, dosť dobre pripravené.. :) vďaka veľká rotexákom !:P .. a pak obed. a hor sa pólka skupiny na túru a pólka na prechádzku.. ano. ja som šla na túru. najprv nás autobus odviezol asi 15 minút od hotela a keď sme vystúpili túra mohla začať :) trvala... hééj.. 6 hodííín! :) Prielom Hornádu? tak sa to vari volalo.. no. krásne. upotení, unavení po noci plnej otázok nás pán fotograf s veľkým F.O.T.O.G.R.A.F. fotil. mišo, ďakujeme :) ale vážne. tie fotky.perefektné. a môžem vám povedať, že mi jeho brutálny CANON požičau! :) ja som bola šťastná jako blcha.seriózne!:) tá blcha už mala aj prízvuk taký ako zo Spišskej :) zaťahovala, kde sa dalo:) :D
a inak sme veru pokecali fajne na tej túre. aj Canadskú aj Americkú hymnu..ale tá Mexická už šla horšie :D brzdili nás slová:)
a sme došli na hotel a davaj chytro sprcha, dlhé čakanie na večeru :) pečené prasiatko..bryndzové pirohy..guľáš..šalátiky. ananás.pečivooo..a pomedzi to blesky z foťáku :)
napapali sme sa.Talent Show. to koľko bolo smiechu? :D najviaaaac. slováci pozerali. Indboundi predvádzali. Koi spievala./thajsko/.Canada spievala hymnu!.. USA spievali hymnu pre baseball.Misae tancovala:)/Japonsko/.najviac zaujali ,mexičaniaaa s tými ich pesničkami čo roztancujú každého :P..také tie z telenoviel, veď poznáme :P:D všetci boli perfektní, to musím uznať. proste sú z ROTARY :) a potom čo? diskotekáááááá! ako zábava poriadna.

NEDEĽA: všetci rozbití. a davaj na prednášky .. no ale čo tam bolo infošiek.. akože veru. potvrdilo sa , že ak zvládneme všetky prestupy, ten pobyt 10mesačný zvládneme ľavou zadnou :D

.. len škoda, že po obede sa to začalo už všetko rozpúšťať.. ešte teda posledné fotky, posledné vizitky od indboundov, posledné hugs and kisses, posledné povzbudenia od rotexákov a rotariánov, posledné odznaky pripnuté na sako.. a šup hor sa domov..

ja som vďačná tomu, že som spoznala tak úžasných ľudí.. plných energie, očakávaní, aj keby sme očakávať vlastne nemali :).. ľudia na ktorých v živote nikdy nezabudnem... táto partia sa musí stretávať po všetky roky! veď to nie je možné akí sú úžasní!! .. inak stretko dáme teda ešte určite minimálne raz!

z celého ROTARY srdca.. Love u guuuuys!!