nedeľa 5. decembra 2010

uuusmev, nie je ziadna cifra, je to mala vyhra lic :)

a znova pisem.ale viete kde je zmena? tu na mojej tvari.som usmiata.nemam homesickness, lebo som zistila ze to homesickness nie je:) zacinam poriadne zit.lebo ano.tento rok je moj.a ja som si uvedomila ze tu nemienim trucharcit a ronit slzy ked mi uetkaju najlepsie momenty v mojej party in the usa :) predsa nebudem mat depky, no nie?!

.. zacalo sa to vo stvrtok ked sme sa s mamcou vypravali asi 2 a pol hodiny v living room.o vsetkom.slo sa spat a v piatok? skola.konecne bola viac nez len fajn.bola perfektna.na food and nutrition class sme robili Bluberry lemon Muffins, takze sme sa nasmiali:) ked sa miesalo cesto vyprsklo vsade len nie aby zostalo v miske:D moja skupina ma zacala volat ze co sa deje, ako keby som bola kucharska knizka.zacali sme sa vsetci smiat lebo sme boli celi od muky a veru som pridala do cesta mlieko a hned boli muffinky paradne.pridali sme tam bluberries cize cucoriedky, naplnili maffinovu formu a po 11 minutach v rure sa jedli muffinky.a ake boli dobre! hmmm:)
po peceni davaj na anglictinu, spelling test som mala hotovy hned a zaraz, a uz sme len boli do konca hodiny v skupinkach, lebo sme mali citat poeziu.hej:d predstavte si citanie v skupinke ja, chalan z nemecka, a dvaja jeho BEST friends, ktorych zaujimaju iba dievcata:D kadejako sme odpisovali od inych skupiniek a nakoniec zazvonilo a slo sa na obed:) akoze smiala som sa v ten den cely den. potom spanielcina kde som dostala 42 bodov zo 40tich, lebo som urobila eztra preklad, tak profesorka bola na mna hrda. a ja na seba tiez.:) vazne ma jazyky bavia:)
po spanielcine volna hodina kde som kreslila do mojho sketchbooku ulohu co nam zadala ucitelka na art class.vlastne som dokoncovala. kreslila som oci.asi 7 parov oci, ktore na mna na konci zazerali :) ale aj sa mi dost pacili tie oci:)
no.po volnej hodine art class kde som sa smiala maximlane:) pocuvali sme vianocne koledy, kecali a smiali sa:)
po skole davaj sa stretnut s mojou councelorkou, prvy krat za skoro 4 mesiace.sli sme ku nej domov a rozpravali sme sa.od pol 4tej do pol 6tej.uvarila mi caj, spoznala som jej manzela, ktory pise knihy o rybackach, tak konecne chapem pojmu udica a navijak po anglicky:) a viete co? prisli sme na to ze ja vlastne nie som homesick.ja som friendsick:D takze slzy boli kvoli tomu ze v ten den som mala velmi vela ucenia a aj este aj moc berem do uvahy hlupych naivnych ludi ktory nevedia co je zit rok bez rodiny a priatelov.takze to je teda moj problem:) a aj som rada ze nie som homesick.samozrejme ze mi chyba mamina s braskom a starka.ale nie tak aby som sa vzdala a sla domov. a viete co? zacina sa to menit vsetko.teda aspon tento vikend.
v piatok som sa navecerala, mala som lasagne a slo sa vonku asi s 10 ludmi.s jednou mojou susedou, s chalanom z nemecka a s dalsimi ludmi ktory su v nejakych mojich triedach.pozeral sa film, teda mal sa pozerat, ale namiesto toho sme blbi, kecali a smiali sa:D domov som prisla okolo 11tej ked ma moja suseda Carly, doviezla domov a hned mi aj napisala jej cislo ze ked sa budem nudit nech jej zavolama ide sa zit.perfektne.
Sobota. rano sprcha, krasne kava do salky s mliekom, ku tomu cerealie a slo sa na ankupy.moja sestra a hostdad boli v Green Bay, lebo sestra mala plavecku sutaz uz od pol7mej, takze my sme ostali doma.pojdeme o 2 tyzdne, ked bude mat sutaz tu v nasom mestecku:)
ja som sa s malou sestrou obliekla, pockali sme chvilku na mamci a slo sa dokupovat nejake veci pod vianocny stromec. nejdem tu pisat co, lebo moja starka s maminou by to vopred vedeli:0 ale je to uzasne.zastavili sme sa aj v candlestore kde robi moja mamci a otec, poovoniavali nove vone a ja spm sa zalubila do sviecok.znovu.
potom sme sli do coffeeshopu vedla candlestore, kde sme mali perfektny obed a kavu s vianocnou prichutou.ja tu kavu zboznujem.tu je ta kava najlepsia:P no.potom sa slo domov a ja som sa vychystala o 4tej dna plavaren so Sally.ona meskala asi 15 minut a ja som zistila ze to stredisko zatvaraju o 5tej.tak sme sli ku jej frajerovi ako bolo dohodnute uz asi tyzden pozerat filmy a mat fun:)
a aj bolo. a kopeeeec! zacalo sa to tym ze sme volali kamosovi aby kupil po ceste mlieko, lebo sme zacali piect brownies.ja som ich nejako zbuchala a ked som ich vlozila do rury kamos doniesool mlieko.asi 4 litre:D tu to maju v takychn velkych nadobach takze sme hned zacali pit:D
prisli dalsi ludia a dokopy nas bolo asi 8.20 minut sme sa rozhodovali aky film ideme pozerat, lebo ten chalan, Greg, ma xbox tak zase milion petsto filmov tam bolo.potom sme fakt nevedeli co sa ide pozerat tak sa slo vonku.sme sa rozbehli a zacali sme utekat.potom sme kecali a smiali sa az tak ze nam tiekli slzy:))) neskor sme sa vratili dnu kde sme zacali pozerat romanticky film, ten ktory nikto nechcel pozerat:):D tak sme jedli zababuseny v deke brownies a pozeral sa film:) potom niektori sli domov, lebo mali povinnosti a my sme sli 5ti do obchodov.o 10tej vecer.potom do mcdonaldu zobrat hranolky, nejaku vodu a Big Macky.ja som ostala pri hranolkach.vypiekli sme hudbu a jedli na parkovisku:) o nejakej 11tej som sa dostala domov a unavena umyla zuby, nejako sa prezliekla do pyzama a davaj spat:)
Nedela.ranajky, kava a davaj do kostola.po kostole, od 12tej do 2hej detska narodeninova party:) mojej sestry:) dalsia.asi tretia tento tyzden:D prislo 8 deti a vsade bolo pocut skrek.ja som im malovala tvare a ruky, hrala s nimi twistera, lepila macikov dokopy, zliepala rozne tvary a jedla tortu.a aha.uz je nedela poobede a ja idem robit halusky, lebo co chodim do language club v mojej skole, tak dneska mame taku spolocnu veceru u mojej ucitelky spanielciny a ide sa jest:) zase:D kazdy donesie nieco a ide sa kostovat:) bude sranda.su to super ludia tam:) takze vikend nabity a ja usmev na perach. preco by som nebola.rocna skusenost v krajine ktoru som si vybrala ja sama.vdacnost patri hlavne mojej mamine a starkej.mojim priatelom za popdoru a Jakubovi za to ze vobec je. mojmu rotary clubu, lebo bez nich by som tu nebola.nebola by som v najlepsej rodine ktora by mi zniesla ja modre z neba.
Zboznujem ich.

a ano.. Katy je ta stara uzasna Katy s usmevom a energiou na perach.:) a ina uz nebude!