nedeľa 1. augusta 2010

ach ako ten čas ide chytróó! ..


A tak tu máme 1. August.Poslendých 8 dní do odletu.Poviem vám, že doteraz som vždy vravievala, že aaale veď mám ešte čas, ešte 2 mesiace, ešte 1, ešte pár týždňov.Lenže teraz je to pár dní.Dni kedy sa musím rozlúčiť s rodinou, kamarátmi a zakývať z auta Slovensku.
..sedím tu so zapchatým nosom, s modrinou na nohe ktorá sa čudne sfrabuje z hnusného pádu zo schodov, pijem čaj a chodím do izby hádzať veci do kufra.stojí tam, na strede izby, už preplnený takže budem potrebovať ešte jeden. veru za ten sa už dopláca! ech:/ ..
a viete čo vám ešte poviem? že moja mača stresuje ešte viacej ako ja:D ja som na tom úplne skvelo, pohodička, mám už všetko čo budem potrebovať na prežitie, ale mamina ešte behá, hľadá čo kde kedy ako...zlatá. ale keby ste videli ten pohľad keď rozprávam niečo o amerike.ach. smutnejší pohlaď som u nej ešte za celý život nevidela.bojí sa o jedinú dcéru.. ale našla som riešenie:) tá ktorá zaćne skôr plakať bude smradľavéé váájce!:D ano. treba to brať s humorom:) síce slzy budú ale tak kedy neboli? .. boli aj na goodbye party.moja skvelá trieda mi spravila neskutočnú akciu! .. zaviazali oči a pak ma môj krpec doviedol ku nejakej chate.. a zrazu som len počula začiatok pesničky "party in the usa".. a keď mi dali dole šatku, tak niečo neskutočné.. 20 ľudí tam vykríklo a ešte mi vystrelili aj detské šampanské od Disney-ho.. poviem vám vtedy som slzy vážne udržať nemohla.. a potom mi začali gratulovaaať/mala som narodky:)/ .. a priali aby som sa tam vo svete držala.. a ja som skoro odpadla! ešte aj tortu spravili. a tá výzdobaaaa.. ach. a aj guľáš.. a tá hudba. a balóny a malé vlajočky na jednej strane slovensko a na druhej usa.a tá nálada. a tí ľudia. toto bola najlepšia chata! im patrí najvelikánjskejšie ďakujem! ...
a čo ešte by som.. jasné! konečne mám víza :) poviem vám, že na tej ambasáde bolo strašne. amíci mi poslali zlé podklady na vybavenie nejakých formulárov, tak som ich ešte na ambasáde robila na internete s 20 minútovým limitom. inak to bola aj fućka.. no ale som to stihla a pak ma čakal fajný pokec s američanom:) zlatý veru bol! jediný na ambasáde.. a vysela tam fotka aj Obamu!:) .. a tak mi prišli o týždeň necelý víza! :) sú nalepené v pase, s fotkou na ktorej musia byť vidno uši.. američania no:D .. tak ešte posledných 8 dní a čaká ma najťažší, veľmi dôležitý a s kopou zážitkou dúfam ten celý americký rok.. držte palce..

.. "pretože úsmev v dobe lúčenia je najťažsia vec" ..

Katy