sobota 14. mája 2011

Después de otro capítulo de mi vida..

Po preruseni toho zvlastneho a nervy tvoriaceho zvuku pri stole som si vopchala sluchatka do uci a uvedomila ze toto su posledne momenty tore zazivam v tejto rodine..zajtra sa uzatvara dalsia cast mjho zivota a citim sa ze to preslo neskutocne rychlo.. teda povedzme to takto.. ked som sa prestahovala, nastali tie tazke chvile kde mi bolo smutno za prvou rodinou a kedy bolo tazke zvykat si na uplne ine zvyky..a po skoro troch a pol mesiacoch sedim na tej stolicke kde som jedla kazdy den ranajky, vecere.. kde som plakala od smiechu, kde som sa rozpravala o politike s mojim mladsim hostbratom.. v kuchyni kde som sa naucila piect uplne perfeknte veci.. v kuchyni kde mi sli tak strasne na nervy tieto psy ktorych stekanie mi vzdy vojde do dobrezenie kazdej bunky v tele, neskutocne vysoke tony tu hazdu tie nase psy :) .. aha, ze nase psy:) asi som sa naozaj stala sucastou rodiny.. bude to zvlastne.. stahujem sa do prvej rodiny, co je neskuocne uzasne, pretoze ja ich zboznujem, vychadzam s nimi velmi dobre, je to perfektne.. ale tato rodina, aj ked zvykanie bolo naozaj tazke, a popravde som k nim moc byvat nechcela, teraz mi je luto.. luto toho, ze som sem prisla 21veho Januara s doma kuframi, slazami v ociach a teraz su v tej izbe dva plne kufre, na polickach a na stene uz nie su fotky ake som zvykla mat a po zajtrajsom zatvoreni dveri na dome bude tazke zabudnut.. zacali sa mi asi tie najlepsie posledne tri msiace pobytu.. vzdy mam nieco robit, vzdy niekde som, nikdy nemam cas :) ked ho mam, tak to som bude chora alebo by som mala spat :)


.. ako napriklad davnejsi vikend, prezila som to s kamaratmi na brazilcankinej narodeninovej party :) ano. kolac z knihy od sefkuchara princeznej Diany, olaciky z francuzska a narodeninova party len pre Audrey :) krasne.po neskorom zalahnuti do postele sa slo rano do mensich mesteciek vedla naseho, takze to boli take dedinky ako vo filmoch :) ine prirovnanie kde by to sedelo lepsie, nemam :) neskor sadnutie na pizzu, damske rozhovory pri dezerte ktory aj ked som nevladala zjest som zjedla :) neskore vybranie sa do kina a krasne ranajky pri vyhlade na vodu.perfektne.

.. alebo vyrabanie vlastneho hrnceka a neskorej aj zdobenie ho :) .. alebo ked ma jedna pani z rotary zavolala na cely vikend do Minnesoty, do najvecsieho obchodneho centra v Amerike. poviem vam, ze to stalo za to.stvorposchodovy obchodak s obrovskym akvarkom na prizemi a s kolotocmi v strede? heaven ! :) neskor ma tato pani, Julie, zoznamila so skro celou rodinou, naucila ma hrat karty a vazit si kazdulinky moment este vacej ako som si to zvykla vazit ja.. ano, nemam cas. na nic. bola som chora, v skole je toho vela lebo na zaciatku juna koncime, takze vsade mame testy, pisomky, vela je toho aj na gitare, takze aj moj blog podla toho vyzera..


Vcera vecer som sa pobalila do mojich kufrov, dneska som zo steny zvesila posledne fotky, zbalila posledne knihy a zavrela dvere na izbe.. asi posledna udalost na ktoru sme sa ako rodina spolocne vybrali bola dnesna sutaz s nazvom Mr. Door county. Door county je nieco ako zilinsk alebo ktorykolvek iny kraj na slovensku.. sutaziaci, teda chalani vo veku 15-18 rokov boli na podiu s ich talentom, peknymi telami a sexi usmevmi :) .. neskutocne sme sa nasmiali, ctila som sa super.. vhral to jeden chlapec, kory som pocula ze je naozajstny dobrak, proste sikovny, mily,mudry- ide na vysku na Princeton, cize asi, ak nie urcite najlepsia skola v amerike, fesak chlapec, svalnaty, super postava a este aj dobry v sportoch.. jasne ze na takych baby leteli, a aj porota hlasovala za neho, takze super:) .. zlaty, hned zoskocil z podia a s objatim sa vrhol na moju hostsestru, ta cela cervena :) take zlate to bolo.. akurat prisla na skok po nejake veci, nahodila na seba vonavku a uz mala rande :) .. a nerozoberam to trosku vela ?a co.. poviem vam, ze je to tu neskutocn tazke bez chlapca na ktorom mi velmi zalezi.. hej, zalubena :)


.. este vam poviem ze mi zostavaju posledne dva mesiace.. ako sa citim? zvlastne.. ked som prechadzala nejakymi tazkymi chvilami tu, zdalo sa mi to ako nekonecno.. a aha kde som.. po 9viatich mesiacoch som v stadiu o ktorom som ani nevedela ze existuje.. posilnena na dobu nekonecna.. a za dva mesiace budem doma s ludmi ktori tu so mnou boli cez mojich 17 rokov zivota, ludia ktori su viacej ako kamarati, a ludia ktorich povazujem za surodencov.. bude na mna cakat na letisku maly brat, ktory asi ani nevie ze ma sestru a aj tak ho zboznujem :) budem tam stat chlapec ktory na mna cakal 11 mesiacov a nic ho nepolozilo.. bude tam mamina, ktora mi vzdy bola oporou..aj ked si od nej nikdy nechcem dat poradit.. doma bude starka, ktora je ako druha mamina. a aj ked som ju niekedy nahnevla, vzdy bude ta s ktorou som stojaca na stolceku vykrajovala kolaciky a ktora mi je ako druha mamina.. doma bude kamarat ktory so mnou vola vtedy ked mozem, aj ked mam 7hodinovy posun a on musi vstavat za nejake 3 hodiny.. caka na mna kamaratka s ktorou som sa zblizila vdka amojmu odchodu.. cakaju na mna ludia ktorych naozaj povazujem za tych skutocncyh.. Ludia, mam pre vas odkaz.. ano za dva mesiace som vasa :)



.. a na zaver este nieco.. myslienka ktora je uzasna a na mna neskutocne sedi :)

Dance as though no one is watching you.

Love as though you have never been hurt before.

Sing as though no one can hear you.

Live as though heaven is on Earth.



Budte stastnia teste sa z malickosti..

Vasa Katy:)