štvrtok 4. novembra 2010

Today, November 6th:).. zhrnam udalosti co sa udiali:)

po dvoch tyzdnoch sa ano, konecne ozyvam:) a veru poviem vam ze tie dva tyzdne ubehli ako voda..mozno ako aj dve vody lebo neviem ako a aha uz je november.dneska teda druheho.no tak,co sa asi dialo. pitaok po skole ma mamca vyzdvihla po skole ako kazdy den a ked som si sadla do auta tak sa ma spytala ze hadaj kde ideme.. ja som si tipla cela s nadsenim ze targeeet!/to je tu taky obchodny dom/.. a sa na mna pozrela, ze nie nie, ide sa do nemocnice.. vam to trosku ozrejmim.. v pondelok som bola s mojou rukou v nemocnici lebo som bola na MRI, to je taka ta velka masina ako v doktorovi housovi, kde som lezala 40 minut a kde som mala ruku spucenu v nejakej gumenej veci.. tak mi snimali teda ruku.taky zlaty pan doktor v modrom,este sa ma aj spytalo ze ci chcem pocuvat hudbu.tak ja reku ze jasne, ukaz co mate.. ten mi tam vytiahol asi 80 roznych zanrov hudby a ja som si vybrala pop.. a jake dobre pesnicky tam mali...lepsie ako ja mam na iPode:)) no.po 40tich minutach lezania mi ukazali obrazky mojej ruky, ja som tam videla vselico mozne, len moju ruku nie.. no.a to bolo v pondelok. v piatok som sla teda do nemocnice s tym ze mi musia dat na ruku sadru aby som nemohla hybat s mojim palcom, lebo mam roztrhnuty sval.. no tak hej, sranda:D teraz mam na ruke cervenu sadru, celu pokreslenu vlajkami inych studentov, lebo sme sa stretli na meetingu tento vikend.. ale o tom neskor..


piatok.cela mimo ze mam na ruke sadru a mamca mi povedala ze mozem ist s nou na make-up party;) tak sa slo..mali sme pekne veceru u jej kamosky, a bolo nas asi 7.. mali sme prednasku o vyrobkoch a potom ta zabavna cast.. machlit sa a umyvat si tvar milionmi produktov.. ja som si vsetko musela nanasat jednou rukou, lebo lava ruka je teraz mimo prevadzky, tak mi vsetko trvalo dvojnasobne..ked sme prisli domov, dobre citiace sa a s kremom za 80 dolacov na tvari, slo sa zalahnut do postele:) na druhe rano sme sa zobudili, nieco sme si prejedli a slo sa piect kolaciky.sli sme totiz na veceru ktorej peniaze vyzbierane sli na charitu.. volalo sa to chefs for a day a ludia doniesli niektori jedlo.. bolo to v yacht klube, kde mavam rotary meetingy a kolko jedla tam bolo tak to ako koniec.. my sme robili s mamci cupcakes, cokoladove cesto a na vrchu karamelovy frosting a ja som to ukoncila posypanim cokolady navrch:) to ake bolo dobreee! boze moj.. cely vecer sme chutnali jedla, od polievok, cez zeleninu, maso, zemiaky az po cestoviny.. nakonci vecera sme skusali dezerty.. 12 druhov dezertov! ze ci nas nerozpucilo skoro:D?? .. bola som pri stole s ludmi ktori su v mojom rotary klube, bola ina sranda.sme sa nehorazne nasmiali.kazdy sa ma pytal co sa mi stalo na ruku, tak mamca zacala potom vraviet ze ma bije lebo mi nechuti jest:D kto by to povedal ze MNE nechuti jest ze? .. no co.rada papam:) okolo pol 11tej sa prislo domov a zalahlo:) nedela? kostol,videla som ako sa uskutocnuje baptism, cize krst v katolickom kostole..bolo to take krasne.mamcina kamoska ma male babetko, tak ho boli dat krstit pred celym kostolom.. a bolo to rozkosneeee... ked sa zacal kostol zacalo mi byt cudne, cela hlava ma bolela, tak ma otec zobral domov, lebo aj tak by siel domov, otherwise, by som asi v tom kostole odpadla... neviem co to.. som sla len domov, a som si lahla a zaspala.. ked som ss prebudila, tak mi kamoska zvonila pri dverach, lebo sme boli dohodnute ze mi pomoze s projektom na anglinu.. spapali sme pizzu, kecali a kecali a projekt nikde :D uz som ho vcera odovzdala, ale v ten den sme nic nerobili iba kecali..kym sme kecali, ja som sanachystala na veceru ku "starym rodicom".. oslavoovali sme mojho hostfather narodky:) stastnych 53:) po ceste sme zobrali krystal naspet domov, a potom perfektna vecera, taka ako od babky u Mikeovej maminy..potom sme sfukli sviecky, pofotili sa a papali tortuuu!!:) a pak davaj domov a uz bolo koniec vikendu:) pak som sa s mojou sadrou, vtedy este bola moja kamoska, zalahla do postele a uz len spanok.. celyyy tyzden skola, a celyyy tyzden som sa tesila na perfektny vikend s mojimi vymennymi studentami.. ja ich proste MILUJEM!! .. ze preco.pretoze je nas 25 a sme zo vsetkych moznych kuskov zeme.lebo sa podporujeme navzajom ako sa len da.pretoze ked sme spolu nepozname pojem homesick a depka.lebo sme RODINA.su to moji anjeli strazni:).. .. a ako sa zacala vikend? citajte..

pre mna sa zacal uz vo stvrtok lebo vo stvrtok sme nemali skolu a ani v piatok.. ucitelia mali prednasky a rozne skolenia...prvy raz sme nemali skolu od zaciatku roka.. to na slovensku by som bola dokopy mesiac doma:D .. vo stvrtok som sla s celou mojou rodinou na rotary meeting, boli moji oficialni hostia.. konecna ma videli v akcii a hostfather si to teda velmi uzil.. bol prezidentom rotary pred par rokmi, takze bol stastny ze vratil aspon nachvilku do jeho starych cias:) tento stvrtok audrey nebola, lebo sa jej nechcelo a nemali sme to povinne.. po super obede a rotary meetingu sa slo home, mali sme filmovy vecer, pozeral sa sex v meste 2!!! ako bolo fajne:) v piatok som sa pomotala doma, a vecer som sla prvykrat do kina s Jordanne..sli sme najprv do cinskej restiky, sme sa neskutocne zase najedli:D ja som skusila ako chutia musle a poviem ze ako som sa pri tom nasmiala.. najprv som sa asi 10 minut rozhodovala ze ci to zjem a potom som sa zacala pozerat ze co je dnuka v tej musli..jordanne, sediaca oproti mne mi povedala ze tam je srdce a zaludok, ma vazne podporila :D potom som to do seba hodila a co ja iem.. je to velmi cudne, je to rozdielne od toho co som zvyknuta.. ale tak bolo to dobre no:))) po cinskej restike sme mali fortune cookies a nejake predpovede co nas caka.. potom sme skocili do McDonaldu na Oreo McFlurry, taka ta zmrzlina s cim chcete dnuka, ja som tam mala moje oblubene cookies, oreos:) kym sme do seba pucuvali zmrzlinu v neskutocnej zime vonku, skocili sme este do Dollar Tree, vsetko za jeden dolar : boze take veci som objavila za jeden dolar..napriklad panvica..alebo alebo knihy a biblia.. proste vsetko co si dokazete predstavit stalo 1 dolar :) a ze nekup to:D sme si kupili take zele tycinky, ktore som spackala v kine sama, lebo jordanne ma v tom nehala vazne samu :D .. po dollar tree sme kracali asi 10 minut do kina, kupili sme si listky a poviem vam.. uz som nerozmyslala ze ako sa povie listok prosim..alebo ako sa spytam kde j kino..proste vtedy ked som si kupila listok mi cvaklo ze ja vazne nemam problem rozpravat.. ked sme sa o tom s jordanne rozpravali tak sme prisli na tom ze rozmyslame po anglicky, rozpravame sa uplne bohovsky a srandovne a ze teraz je vecsi problem rozpravat v rodnom jazyku.. som tak nad tym rozmyslala.. a je to pravda.. ked mam rozpravat s ludmi zo slovenska..musim prekladat z angliny do slovenciny.. neverila som ze to raz vazne budem zazivat..pre vas je to mozno normalne ked pisem ze musim prekladat..ale tu rozmyslam nad vecami nad akymi som nikdy nerozmyslala.. takze co.. ano.ja nedavam zmysel:))

dalej.kino.boli sme na Life as we know it.. fest dobra komedia:D sme sa nasmiali uplne:)) sme najprv rozmyslali ze pojdeme na Paranormal Activity 2, ale Jordanne by som tam nedotiahla:) po perfektnom veceri sme zaviezli jordanne domov a my sme sli tiez domov.. nahadzala som si doma nejake veciu do kufra, lebo som sa balila na Rotary vikend.. pak som zaspala a zobudila som sa az na zvuk budika o pol 5tej rano.. otvorila som oci a vyskocila z postele lebo som sa konecne dockala dna kedy budem zase s mojimi perfektnymi ludmi:)) vyzdvihol ma jeden chlapec s rodicmi, ktory chce vycestovat do sveta na jeden rok:) a ze kde chce ist? na slovenskoooo!!! boze som uzasna, ja viem:) 3 hodiny som rozpravala o vymennom pobyte a poviem vam celkom drina :D .. ked sme dosli na miesto, videla som hotel s napisom Plaza.. ano Plaza hotel.. 5*.. za ina sranda.. a ked som vystupila z auta tak som si vzala kufre a zacala som utekat.. lebo ked som zbadala mojho Enriqua z Mexica, mojho rotary partaka :D, tak som sa mu iba vrhla okolo krku a spolu sme sa tam objimali:D ked sme sa ukludnili , sme si sli vybavit izby, hodit kufre do izieb a privitat sa s ostatkom studentov :)) sli sme do jedalne a mali ranajky, lebo bolo iba 8.30 a nikto nejedol a postupne prichadzali ludia ktorych sme stiskali hned pri vchode ako uvitaci klub alebo co :D .. a poviem vam, zacal sa perfektny vikend..prezentovali sme sa kazdy, odkial sme a preco sme tu, po obede sme sli na bowling kde bola maximalna sranda a kde sme spievali Josemu happy b-day a kde sme mu dali tortu z Dairy Queen:).. Dairy Queen je zmrzlinova spolocnost, asi najlepsia zmrzka aku som jedla:D dali sme Josemu mrzlinovu tortu a zabava pokracovala.. a normalne som zistila ze mi bowling ide normalne super :D aj sa mi stalo velakrat ze som zhodila na jeden hod vsetky hracie kolky:) bola to fest sranda..popri tom nam doniesli pizzu a zeleninu a dresingy a sodu, a colu a vsetko mozne a vsetc sme svietili..pod UV svetlom je aka sranda :D a mali sme vsetci obute take tie hnusne kriklave topanky co musite mat na bowlingu ako vo filmoch, takze sme boli svietiaci ako svetlusky:) po 2 hodinach na bowlingu sme sa vratili do hotela, kde sme vyrezavali tekvice.. ja s jednou rukou , lebo na druhej sadra, som vyhrala 3tie miesto, vyhrala som peniaze ktore mi osobne dal prezident rotary vo Wisconsine, moj kamos Steven Selvick:) srandovny to chlap:D lubia sa mu nase slovenske cokolady, lebo po vyrezavani tekvic sme sli sa pripravit reprezentovat svoju vlastnu krajinu.ja som mala stol jeden, na nom slovensku vlajku, pohladnice, knihy, atlasy, mapy, slovenske cukoladky a horalky, snehulky cukriky.. proste vela veci.. a este aj rapkace!!:) 4 a pol hodiny som vypravala o slovensku.. skoro ma tam zrutilo:D ..akoze bolo to super, lebo som si uvedomila ake je slovensko perfektne a na to ze mame len 17 rokov sme neskutocne vyspela krajina, ale povedzme si pravdu, 4 a pol hodiny, nohy veru boleli:) .. vlastnbe vsetci vymenni studenti co su vo Wisconsine reprezentovali svoju krajinu.. 18 stanovisk a veeeeeela veeeeeela ludi... po tomto celom sme mali paradnu dikoteku s hromadou jedla a s karaoke show, takze sme sa zabavli do 2hej rana o stosest.ked sme prisli na to ze sme naozaj unaveni, sli sme na izby a zalahli ako nic.. rano ma zobudil budik spolubyvajucej, take techno nejake, tak poviem vam celkom sranda:D ..zislo sa na ranajky, potom na meeting kde som sa lucila s babou z Brazilie, lebo o 1 mesiac odchadza a ja s nou uz nemam sancu byt.baba ktora bola moj prvy krok tu v usa.neskutocne mi pomohla a ja ju proste zboznujem..neviem si predstavit ze sa uz nikdy neuvidime..jasne mozem ist niekedy za nou do Colombie, ale to je taka nahoda ze koniec.. proste som plakala.. a ked ma este zacala objimat ze neplac tak som plakala este viacej.. ach. proste je to moja krasna babulka:) ..po meetingu a luceni sme sa pobalili, pofotili a nasadlo sa do auta a ide sa domooov.unaveni vsetci, ale spokojni...ked som prisla domov, vsade som videla ludi prezlecenych za nejake matohy.. uvdeomila so si ze je Halloween a ked som prisla domov, tak ma privitali vyrezane tekvice a vona po celom dome z Pumpkin Pie.. mnam! .. dala som si doma pauzu asi 15 minut a slo sa Trick or Treating! slo sa od domu k domu a pytali sa cukriky:) konecne mozem povedat ze som zazila halloween v amerike!!:)) bola to sranda.. sme sli potom na veceru ku mamcinej kamoske, mali sme chilli a kecali sme vsetci:) ked sa prislo domov, pozerali sme filmy a tak, dovybalovala som sa a ani neviem ako, o 7mej vecer som zalahla.. o 7mej rano mi zvonil budik, lebo trebalo do skoly milovanej ist:) tyzden skolsky presiel, a ja som domka, a pisem blog.. vonku je krasne, slnko svieti, vzduch je cerstvejsi ako rozky z pekarne a ja si to tu maximalne uzivam.. toto je proste moj rok. a aj vzhladom n a to ze mi niektori ludia neskutocne chybaju, uzivam si.lebo tento rok sa nebude uz nikdy opakovat.. :)

p.s.: vcera som skoro zosalela kvoli tej odpornej sadre!!! ech:/

I don't make any sense.:)

Nedavam ziadny zmysel.:)

Katy:)