štvrtok 12. augusta 2010

2nd day

dneska.streda.rano cerealie a bola som sama doma rano veru.isla som do izby a pila caj.pozerala z okna, mam vyhlad na les a na ich peknu zahradu. a co vam nevidim.. 2 vevericky! .. ked som to povedala sestram sa ma pytali ci sa tie vevericky hrali nejaku hru.zlate.ozaj mam aj macku tuna, sa vola Kenya, ano ako stat Kenya:) ma 14 rokov a hra sa ako 4 rocny :) je to chlapec:)
po ranajkach prisla hostmother a sli sme do mojich rodicov firmy.. maju firmu, ktora vyraba sviecky.vela sviecok! teda mozem prehlasit ze dneska som bola oficialne v svieckovom kralovstve:) tolko voniii.. uplne krasne. som si aj sama vyrobila sviecku. a kazdy ma tu chce poznat, kazdemu ma ukazuju a predstavuju, sranda:) take mile.boze.ludia tu su neskutocne priatelski.idete po ulici a zdravite sa kazdemu len preto ze sa na vas usmial..krasne.. no dalej:)
boli sme potom v susednom meste, bolo tam vela turistov, no ani jeden slovaaaak!.. nevadi:) ja som tu, to staci:P .. no.mali sme obed... boli sme si ho objednat v coffee shope, dala som si nejaky sendwich.. dali mi ku tomu chipsy, tak som sa kukala ze to co je. jedia ich ku vsetkemuuu!.. a ze preco su tucni.well, moja rodina preferuje zdravu stravu, takze uuplne super! jedia vela zeleniny a ovocia.. najmenej cerveneho mesa.. a maju fest cudne chute ako si vsimam.. dali mi vcera vyskusat colu a vanilkovu zmrzlinu spolu.. iete ake to bolo zleeee? ach boze.ech!fuj.. a este mlieko.ako mlieko je super..ale oni ho jedia ku vsetkemu..mali sme dneska na veceru grilovane meso s grilovanou zeleninou a ryzu a oni si ku tomu dali mlieko...tak fajn no:D zacnem aj ja.. idem skusat nove veci:) poobede sme boli pre deti do skolky.. maju tu vela takych skolok aj s bazenom a tak.strasne super... sa to vola tuna YMSA, je to organizacia ktora sa stara o deti a je to fest dobre, som tam bola, take super vymyslene je to:) vela ucitelov, vela deti.. krasne! jedna zo sestier mi vyrobila kvietok vo flasi, kraaasne.ale uplne su sikovne. a ake su mudre.vsteko sa pytaju vsetko vedia.. sa ma pytali dneska ze ci mame na slovensku auta a psi :D.. a zatial kazdy vie kde je slovensko, tak som prekvapena.. aj ked viem ze nebude vediet kazdy:) a dneska maju tu v mojom meste v Sturgeon Bay taky zjazd ti co maju lode, tak sme sa boli pozriet..uuzasne.. take ako vo filmoch!:P .. a veru potom sme sli domov na veceru :) pomaham ako sa da, eda chcem, chcem sa ucit, aj nove slovicka a tak.. neviem ako sa povie kocik..dneska mi kupovali darcek pre jednu kamosku rodinnu, ma dietatko malicke babetko, tak som sa pytala na tolko veci.. sranda :) ale vsetko mi vysvetlju, uzasni su:) a aj pomalsie rozpravaju kvoli mne:)

inak.. zajtra mam rotary stretnutie, takze som zvedava co to bude:) veru budem pisat, ozvem sa..
inak mam tu teray 9.10 pm .. je tu o 7 hodin menej ako na slovensku.. a je tazke ma tu elektroniku, lebo nemala som adapter..ale nejaky nasli tak mi ho dali.. alebo mam zehlicu na vlasy na moju ofcu..tak aby som si nemusla kupovat adapter, lebo je drahy mi kupili ako present zehlicku na vlasy..chapete?? proste ja nie:D .. boli sme v pozicovni filmov, tak som dneska videla film Remeber me.. pekny..ale smutny.. sme si porevai s hostmother..:P .. odporucam..nie plakat..ten film!!:)

a este jeden sme si..nejaku comediu.. tak mavola, ze aby sme si ho checkli.. idem kukat. majte sa.. ach....fest myslim vecer na slovensko..ked zaspavam.. bude to tazke.. ale zvladnem to..zatial je to fajn..vsetko je tu nove.... uvidim neskor..drzte palceee:))

good night..

1 komentár:

  1. Wau Katty !!:) Ja to tu budem určite čítať, tak neskutočne sa s tebou teším - je úžasné, že tam možeš byť a všetko toto prežíévať :)) Zapisuj každú jednu maličkosť všetko, čo ta ovplyvní...Veľa šťastia! ?:)) Spoznaj tam to, čo si tu možno nikdy nenašla...len, tak dalej :))
    Dominika P. :)

    OdpovedaťOdstrániť